П`ятниця, 19.04.2024, 09:25
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Любов Краснова, директор ГНТН м.Кіровограда
Головна » 2013 » Грудень » 11 » Лінгвістичний КВК у 11 класі
01:38
Лінгвістичний КВК у 11 класі

Лінгвістичний КВК у 11 класі

/Files/images/SAM_3596.JPG

15 листопада відбулось засідання у Клубі Веселих та Кмітливих за участі команд 11 класу. Тема засідання - "Культура спілкування як засіб духовного розвитку особистості".

15 листопада, у п’ятницю, серед учнів 11 класу був проведений лінгвістичний КВК, у якому взяли участь 2 команди: «Чухраїнці» (капітан Богдан Шевченко) та «Вікторіанці» на чолі з Анною Бойко.

Змагання проходили у кілька етапів: привітання команд, розминка, «Наголос – серцебиття у мові», домашнє завдання, «Фразеологічна показуха», «Оратор», двобій капітанів та вікторина з історії слів.

Найбільше всім запам’яталося домашнє завдання (одинадцятикласники підготували сценки з творів українських письменників на тему «Помилки в українській мові») та «Фразеологічна показуха» (учні 6 класу Янушев Антон та Кадлецов Денис демонстрували фразеологізми, а конкурсанти мали їх відгадати).

На КВК було присутнє журі: вчитель української мови Анна Василівна, вчитель англійської мови Ірина Олександрівна, учениці 9 класу Нічишина Наталя та Богачова Тетяна. Розрядили напружену обстановку змагання вищезгадані шестикласники, зачитавши гуморески відомого українського поета-гумориста Павла Глазового.

Під час конкурсу грали першу скрипку поперемінно то «Чухраїнці», то «Вікторіанці», однак за підсумками всіх етапів команди набрали однакову кількість балів.

Вітаємо наших одинадцятикласників, які вкотре довели, що знають і люблять рідне слово!

Перемогла.... ви не повірите - ДРУЖБА!!!

Наталя Нічишина


Переглядів: 797 | Додав: Володимир | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 131 2 »
13 Ірина Олександрівна  
0
Вдячна, що Валентина Михайлівна запросила мене на це свято. Конкурс був підготовлений і проведений на високому рівні. Звичайно, емоції учасників словами предати не можна - це треба було бачити. Приємно, що перемогла дружба.

12 Стьожка Артем  
0
Ми гарно провели час. Я вдячний, що у нас проводяться такі заходи, котрі не тільки розвивають наші знання, а в яких ми задіюємо свою креативність.

11 Руслана  
0
Да, весело было, познавательно; Валентине Михайловне большое спасибо, а Ви ребята МОЛОДЦЫ! Я Вас ЛЮБЛЮ!!!

10 Егор  
0
Дуже добре, що в нашій школі проводять такі цікаві та корисні конкурси.

9 Богдан  
0
Чудовий КВК, де ми показали гарні знання української мови, напружено боролися за перемогу, поперемінно її здобували. Завдання були непростими і цікавими. Валентина Михайлівна майстерно організувала конкурс, я вважаю. ЇЇ ідея розрядити напружену боротьбу виступами шестикласників була влучною, і допомогла розвеселити конкурс.
І, як я і сказав на початку змагання, дружба мала перемогти, і перемогла.

8 Ростислав  
0
Не брав участі в КВК, але був присутнім в якості глядача. Обидві команди вели сильну боротьбу і були гідні перемоги. Тому,на мою думку, було справедливим оголосити нічию.

7 Андрій Стеценко  
0
Ми очікували змагання з молодшими класами та все одно було дуже цікаво дізнатися хто краще знає рідну мову.
КВК вимагає від нас повної віддачі та старання. Сподіваюсь, проекти ,схожі на цей, частіше будуть проводитися в нашій школі.

6 Егор  
0
Дуже гарно, що в нашій школі проводять такі цікаві та корисні конкурси.

5 Anna Boiko  
0
Це був дуже веселий, чудовий, повчальний захід, де обидві команди показали відмінні знання. Завдання були цікавими, інтригуючими та новими. Нам дали змогу не тільки показати на що ми здатні, а й дізнатися багато чого нового. Кожна команда була сильною, креативною та гідною перемоги, саме тому, на мою думку, перемогла дружба!
Окремо хочу виразити свою подяку Валентині Михайлівні, вчительці української мови, яка й організувала цей веселий КВК, також суддям та учням шостого класу, які допомагали в проведені цього заходу!

Мова - духовне багатство народу. (Василь Сухомлинський)

4 Денис Грицьков  
0
Мені дуже сподобалось, радий ,що прийняв участь. Були веселі конкурси, цікаві питання і гарна атмосфера змагання.Обидві команди гідно боролися за перемогу.

1-10 11-13
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright MyCorp © 2024